價格:免費
更新日期:2019-04-06
檔案大小:5.7M
目前版本:1
版本需求:Android 3.0 以上版本
官方網站:mailto:advikareddy2@gmail.com
Email:https://docs.google.com/document/d/10eU9lUpd_NbDchNfM_xEkNcOvzl1XNJD5qKlsJ3S2qY/
هوش اجتماعی یکی از چندین نوع هوش ما است که به روابط ما مربوط میشود. این هوش، در حقیقت میزان تبحر لازم برای ایجاد، حفظ و گسترش ارتباطات را به ما میدهد و تقریبا شامل سیزده مهارت است. هوش اجتماعی شامل مهارتهای برقراری ارتباط موثر، حفظ و گسترش این روابط است. هوش اجتماعی هم مانند هوش هیجانی قابل تقویت شدن است. یعنی میتوان آن را با آموزش تقویت کرد اما نکته قابل توجه در تقویت آن این است که قبل از تقویت آن بهتر است هوش هیجانی افراد تقویت شود.
هوش هیجانی، اصطلاحِ فراگیری است که مجموعهٔ گستردهای از مهارتها و خصوصیات فردی را دربرگرفته و بهطور معمول به آن دسته مهارتهای درون فردی و بین فردی گفته میشود که فراتر از دایرهٔ مشخصی از دانشهای پیشین، چون بهرهٔ هوشی و مهارتهای فنی یا حرفهای است.
واژه هوش اجتماعی را نخستین بار حدود نود سال پیش در ادبیات روانشناسی می توان یافت. اما به نظر می رسد از سال ۲۰۰۳ با نوشته های دانیل گلمن این عبارت بیشتر به کار گرفته شد و بر سر زبانها افتاد.
« توان درک و مدیریت مردان، زنان، پسران و دختران اطراف خود از راه رفتار عاقلانه در روابط انسانی »
به عبارت دیگر می توان آن را معادل « هوش بین فردی » نام نهاد. یکی از روانشناسان آن را چنین تعریف می کند : توانایی یک انسان برای درک بهینه انسانهای اطراف خود و نشان دادن واکنش درست در برابر آنها برای نیل به رفتار موفق اجتماعی. اما اهمیت هوش اجتماعی وقتی بیشتر مشخص می شود که می بینیم یونسکو با انتشار یک کتاب به نام « یادگیری اجتماعی – عاطفی و محیط آموزشی » بر افزایش هوش اجتماعی همه دانش آموزان و دانشجویان جهان تاکید می کند.